tjockishelg..*

* Med ett par veckor av intensiv träning, bra mat och kosttillskott var det äntligen dags för en helg med skiftat fokus från kroppen till tillfredställande av sinnet..!

** Hemkommen efter ett par timmars föreläsning på fredagsförmiddagen möttes man av en iskall Mariestad som - under de senaste veckorna varje gång kylen öppnats - blickat hånfullt mot mig och väntat på att få känna kapsylöppnaren mot sitt huvud..!.. och så blev det..! Lite handboll, lite pilsner och en överfull braspanna med hemmagjorda klyftpotatis i ugnen var vad som förgyllde timmarna innan grannar och vänner trillade in för ett par timmars vinande, groggande och lyxmatande.


"., vacker per definition"

., kolla in elins blogg för fler bilder från kvällen., =)!

*** Lördag då och en morgonpigg tjej som kompades av en skruplig, kanske inte jättehet, gubbe med en smälla som aldrig tidigare skådats..^^! Inte förräns Elin och Carro tvingade in mig på MAX för ett klassiskt FETT-meal började den unga, adrenalinfyllda jag titta fram igen..^^!

.. adrenalinfylld?! Ja men vad ska man annars titulera sig som efter att ha vågat sig upp på vildhästen Mona som - trots mycket kärlek - var som en stissig buffel utan vilja att ha mig på ryggen.. :O! Neej., sulky på henne nästa! eller..?


**** Idag., ja.., idag. Eftersom VISSA (inga namn nämnda, men en gillar och peta näsan när hon är full, den andra kör en bil som drar 3 liter/milen) mysteriskt nog missade "diskfesten" igår, har jag idag diskat, rört vid muschiga klyftpotatis som simmat runt i vattnet, diskat, känt doften av gammal sallad, diskat, trott att något levde i diskhon., och diskat..! Resultatet? Ja men skoja inte med mig.. ;)!


":, efter-förfest"


":, efter-diskfest.., eller.,?.. ;D"


***** Idag anmäls Oopsan till V75! vi hoppas., håll koll på stallbloggen!


"underbar".,

effektiv dag, effektivt bloggande..

* Med en föreläsningsfri start på veckans första dag klev en utvilad kille upp imorse för att, helt oplanerat, genomföra en av de hårdaste och mest effektiva hemarbetena i modern historia..

., eller vad sägs om en helvändning på lägenheten som på nolltid gick från inte jätteclean till magisk, en tvättkorg som förvandlades från överfull till gapande tom (, eller ja, nästan), och en bil som - bortsett ifrån att biltillverkare måste vara totalt efterblivna - var på väg att få nya framlampor..

.. på väg?!. Ja, inte helt högoddsat var det att jag efter en timmes meckande med haspar, sladdar, kåpor, lock och allt annat plock som sitter under en motorhuv - som förmodligen byggts för människor som har fyra små tomtenissar i ägo som finns till tjänst för att bistå vid just lampbyten - drog igen luckan och muttrade ett par censurerade ord..! Hur ska en hand kunna vända, klämma, dra och hitta rätt knappar (nej, detta är ingen sexnovell, bara en enkel dag med bilen), på en yta mindre än ett vanligt dricksglas..?

.. och när jag väl fick ut lampan.., tror ni inte det var fel lampf*n jag hade tag i..? :O! :D! Så, nu säljer vi bilen och köper en åsna istället..!

** Försäsongsträning nu bestående av 30 min jogg följt av 90 min fotboll och fys.. Skippar joggen idag för att spara kroppen inför ytterligare skillträning på längdskidorna i veckan.. Fotbollen? pss, den missar jag inte..!


", don´t plan your future without considering spontanious events"

"varför jag vill bli fotbollstränare?.. öhh.., nä men det är ju kul och se fotboll på tv".

* Fjärde momentet av 10 i SvFF:s bastränarutbildning avklarades i helgen tillsammans med en., jaa., minst sagt spännande blandning av människor. Utbildning är alltid intressant, och desto mer kunnigt folk som finns omkring, (som det kan tänkas bör vara vid dyra specialutbildningar) desto intressantare och mer lärorika diskussioner blir det.

.. och visst finns där sköna fotbollsindivider som har just det som krävs. Vilja, bakgrund inom klubblagsfotbollen, karisma, och framförallt en egen spelidé och förståelse för liret. Men!, om ändå bara hälften vore så..^^

.. nä, istället består "tränargruppen" kanske till störst del av personer., eller varför inte säga adepter, som träget driver föreläsaren till vansinne genom att ständigt slänga upp den där fula (ursäkta uttrycket) armen i luften med pennan mellan pekfingret och långfingret, luta sig lite nätt med tyngden på stolens bakben, blicka lite snett underifrån (nästan så där så man vill sula ett suddi i huvudet på personen), klia sig undrande i skäggstubbet, ta ner handen och gestikulera med pennan mot föreläsaren och slutligen säga "men alltså du, nu hängde inte jag med, kan vi ta det här en gång till".

.. "Varför vill just DU bli fotbollstränare?" "Öhh.., nä men., det är ju kul och se fotboll på tv. Barca och så. Och sen har jag ju en son som spelar i sjuårslaget". Jaha, men då är du genast kvalificerad..


** Usch nu låter jag bitter.., jepp, galet bitter :D! Men!, när det är allvar och handlar om saker som ligger nära hjärtat (som svensk fotbolls utveckling i det här fallet), är det mer än okej att bli lite bitter ibland..^^!

*** Efter att fått ur mig lite av surgubbandet kom jag dock hem till en glad kockis till tjej som pyntat ihop en magiskt god kyckling- & pastasallad innan vi tog ett par timmars mys för oss själva med bio och stor godispåse (mest Elins :O!)..

**** ..och vilken söndag det skulle bli sen då.! Upp i hyfsad tid (med mina mått mätt) för en skidtur tillsammans med min nyutnämnda radarpartner i spåren.., Roland! En skåning och en Ålandsbo med breda fötter på egentligen alldeles för smala skidor (varför ska de va så s*tans smala..? :O) faller - numera vetenskapligt bevisat - minst 10 gånger var under 1 mils åkfärd..! Men faan vad snygga vi var!. Snyggast var nog ändå Rolands fall a´la Anja Pärson-Sälen ca tre decimeter från en frusen Svartån..^^!


".,vasaloppet 2012!"


"Funderar på att börja föda upp hundar, jag menar det är ju ändå ganska kul att klappa en hund..^^.. "

De fyra S:en och intima frågor..

* I lördags var det tidig rivstart med svenska fotbollsförbundets tränarkurs i Örebro från tidig morgon till kväll. Måste ju - trots mina tvivel på många av SvFF:s metoder - erkänna att de teoretiska diskussioner och de praktiska fotbollsträningarna som man genomför under en dag på kurs är väldigt intressanta. Visst är det givande att få tips om övningar, om ledarskap, om fotbollens värdegrunder osv., men är trots allt fortsatt övertygad om att enda sättet att nå framgång inom fotbollens värld är att skapa sig ett eget synsätt., en egen magi där förbundets fyra S (spelbarhet, spelbredd, speldjup och spelavstånd) endast är riktlinjer i det egenkomponerade spelsystemet som jag tror på..!

.. all cred till Björn Juhlin som inte bara är kursledare utan även fungerar som talangutvecklare i mitt lag samt lite personlig mentor.. guld värd!

** Lördagskvällen på erikslundsgården gick i total grannanda! En sen hemkomst blev till inpluggade högtalare och en uppkorkad flaska rödvin (gott det är..!) som på något sätt med timmarnas förmåga övergick till både guiness, whiskey och groggande.., något som - kanske inte helt oväntat då man umgås med tre frågvisa damer - blev till en kväll som kommer att gå till historien som "det-närmsta-tjejkväll-jag-någonsin-kommer-komma"!.. Eller vad sägs om total utfrågning och intim-kortspel med inte helt ocensurerade frågor och flödande rödskimmrande eve-kinder till två krampfnittrande tjejer named elin och carro på andra sidan bordet..?.. :D!


*** vi kämpar vidare och njuter av en grym träningsperiod med fina resultat!


"Feel good"

scrolla ner,!

Årskrönikan ligger uppe, men har av någon anledning lagt sig under spa-inlägget.. scrolla ner..!


* Idag har varit storstädningslördag, morgonmys och V75., ikväll aktiverar vi oss!


spa., <3

* I väntan på årskrönikan, som löftesvis kommer att publiceras här på bloggen imorgon, måste jag bara slänga in ett inlägg efter söndagens magiska timmar på spa i sundsvall. För de som inte vet fick jag just en sådan dag i sundsvall innehållandes pooler, buffér, bastu och allt annat man kan kräva för att tycka en dag är helt perfekt, i julklapp av Elin.. guld värt!

Lite bilder fån spa:andet bjuder vi på;


", utomhuspoolen, 40 grader i vattnet, -5 i luften"


"., <3"


"., med utsikt över hels sundsvall, grymt"


** Imorgon kommer som sagt årskrönikan för 2010!, så håll koll!


"., 2011 started out great"

Year in review, anno 2010.

Januari, Februari, Mars

Året som gick började med nyårsafton långt ifrån hemma med världen framför oss. I en stad där spårvagnar, branta backar och Golden Gate regerar. Vi talar om San Fransisco och en nyårsafton för mig och disse med VIP-bord och gratis drinkar på den välkända nattklubben Infusion Lounge. Fråga inte varför eller hur vi kom dit, men dit kom vi och därmed började vårt 2010 sex timmar före våra vänner hemma i Sverige.



.. alltså, de tre första månaderna av året spenderades på resande fot. Med länder som USA, CostaRica och Brasilien besökte vi bland annat platser som San Diego, Los Angeles, Big Bear Mountain, Las Vegas, Miami, Montezuma, Sao Paulo, Maresias, Ilha Grande och slutligen Rio De Janeiro. På vägen körde vi sportbil, kollade SuperBowl, solade våra vackra (ohåriga!) bringor på ett par rullskridskor längs Venice Beach, blev tatuerings-scoutade av kineser, saknade en tjej, åkte snowboard, surfade, snorklade, surfade lite till, solade lite till, drack inhemsk öl, clubbade, pallade kokosnötter, blev bundisar med en costaricansk familj som ville att  vi skulle bo hos dem, hoppade från vattenfall, åkte lokalbuss, besökte världsmuseét för fotboll (yes, lite kultur var det), tackade nej till gräs, saknade en tjej lite mer, tackade nej till gräs igen, terrängsprang i djungeln i 45grader, gymmade med ex-fångar på beachen i Rio, var rädda för att bli våldtagna i tunnelbanan i mörkaste Sao Paulo, träffade fantastisk sköna människor och mycket mer! Alla bilder och blogginlägg från resan finns under kategorin "USA-CostaRica-Brasilien 2010" i sidomenyn..

April
Med April kommen var jaget återigen placerat i ett sydsverige som genomlidit en hård och kall vinter och den sysselsättning som skulle följa mig fram till sommaren var jobb ute på PGA National. Men!, det fanns något mer, något som gjorde det mer än enkelt att komma hem. Hemma fanns världens tjej som hade fått mig att fastna under hösten likt inget annat. Så med ett april av idel leende kröntes månaden med en liten weekend-trip till Göteborg tillsammans med just Elin, Disse och Moa där Nice Little Ärt skulle starta i Olympiatravstayern och för första gången mäta sig med sverigeeliten. Starten slutade i en strålande andraplats och helgen blev bara bättre och bättre med hotellvistelse, finmiddag på avenyn, och årets första sverigedopp!..känsla*


", Ärten blir tvåa i Olympiastayern"


".,Årets första vinterdopp.., minen säger allt"


"., Diss, elin och Moa i Särö"


Maj
April avslutades med valborgfirande i parken a´la gymnasiestajl med mycket folk på lite yta. Med tvillingarna, dolme, mattan, forss och mackan från lomma-/lundcrewet joinade selmer med sin dama samtidigt som Elin och två bilar fulla av gustafslundare slog sig ner på den berömda valborgsfilten med rosévinet och pilsnern flödande.. Grillet och efterfesten i Flyinge slog hård och utan att riktigt överdriva får jag nog utse det till årets hårdaste festkväll/natt..^^!


", lommacrewet på valborgsfilten"

Första maj då och en händelserik dag! 50 mil till Örebro för att se Ärten göra ett kanonlopp i Örebro International för att snabbt dra 50 mil hem där nycklarna till lägenheten på Blekingevägen togs emot. Flyttlasset gick och helgen därpå smälldes lägenheten igång med inflyttningsfest och fullt hus..!


".,inget vet egentligen vad som hände på blekingevägens inflyttningsfest..^^"

Maj blev ju också med tiden månaden då sommaren äntligen visade att den faktiskt hade - iallafall vaga - funderingar på att återvända till landet.., och med lite sommarvärme kom också lite sommarkänslor med fotografering och efterlängtade solnedgångar med italiensk glass på Bo01.. <3


".,sommarrumpor"


"., Mona trivs i rapsen"


".,och elin trivs i solnedgången"

Just det! Invigninen av Lakes Course, Sveriges i framtiden kanske bästa golfbana var vi med och invigde också!


", Sveriges 2:a rankade golfare Peter Hansson slår invignignsslaget"

Juni
Juni då, som enligt historieböckerna brukar vara årets klockrenaste månad började väl inte riktigt så där som man kanske hade kunnat önska.. En direkt käftsmäll 27maj med en bruten hand efter en fotbollsmatch skulle bli till en operation med skruvar och spikar i handen för att få benen på rätt plats igen.., samtidigt packades väskor och häst (och framförallt tjej!) in i transporten två mil norr om lund för att färdas 100 mil norrut. Tungt då., men självklart skulle sommaren och juni bli bra igen när det var dags för mina väskor att bara veckan senare tågas mot sundsvall för två veckors semester..! gillas!


".,vacker röntgenbild efter operationen.."

Trippen till sundsvall var guld värd där vi, trots att elin fick stå ut med en klumpig kille som fick gå runt med världens sexigaste och otympligaste gips, hann med att krypa i tarzans grotta (nä, inget snusk menat^^), gå på studentskiva, nattröja i sundsvall, se hur man på klassiskt norrländskt vis tvättar hästtäcken i sjön, bada och mycket annat.., ja, semester!., MYS!


".,glatt hallon på väg mot tarzans grotta.."


".,samma dag som gipset slets av var det dags för dopp i långsjön.., ensamt dopp med en badkruka till fotograf.. :D"


".,elins hund ellie myser i sommarvärmen.."

För övrigt bestämde jag mig också i slutet av veckan för att halka ner i ett dike och skära upp halva benet med nya besök hos farbror doktorn, nålen och tråden. Därpå bjöd jag på en infektion som följd! men!, va fan!, inte ens det kunde förstöra sommaren ... :D!

Juni blev också månaden då jag besökte mitt första bröllop i modern tid!, på midsommar dessutom! Kanske inte helt imponerande att en sån höjdpunkt inträffade först i 23-års-ålder., men! bättre sent än aldrig!


".,små grodorna är inte riktigt min grej.., men det kommer väl.. ;)!"


"., midsommarkvällen gick vidare till lund där grille stod på schemat"

Juli
Hem drog ju då skutan med en sommar fylld av sena balkongkvällar, tidiga jobbmorgnar, diverse beachträffar och ett Fotbolls VM utan Sverige..! Måste ju dra en eloge till lägenheten på blekingevägen där balkongen med sol från tolv på förmiddagen till åtta på kvällen var guld värd och bidrog till najs solbränna, ett par iskalla och lite softa eftermiddagar när de svettiga arbetskläderna slitits av och shortsen, hårbandet och solbrillorna klistrats på..!


", klassisk sommardag på blekingevägen"

Halvvägs in i Juli och med mer än heltidsarbete fram tills dess tuffade ett svart urtida tåg in på Lunds station med en Elin taggad för falsterbo, fest, grille, och beachande!


", Beachande i Falsterbo innan kvällens bravader skulle kickas in"


", carro var lagom glad.. ;D"


", Moa, Carro och Elin i dimman"


", halv sex på morgonen efter en natts festande, nattadopp och morgonmat.,"

Dock började veckan med en weekend inne i danska Århus tillsammans med farsan och Carolina där Oopsan skulle starta (och galoppera bort fina segerpremier), fölet skulle besökas, och Århus-city skulle exploreras med najs hallon och lite flow-


".,hälsade på Touch of Globe, fölet vi till vintern skulle komma att köpa!"


"., årets vackraste bild togs på färjan till Århus"

..största minnet från juli är dock låten "För kärlekens skull" med tabai MC:s.., känsla.

Augusti
In i augusti for vi, och om ni inte upptäckt det redan, kan ni nu börja inse att året som gått behandlat många många mil på resande fot! Med andra ord hade det än en gång blivit tråkigt att vara hemma vilket blev till ytterligare en tripp till de norrländska skogarna. 40-årsfest, min första ridlektion (:O) wakeboardande, vattenskoter, fick en ny idol i Lasse (inte winnerbäck), kantarell- och blåbärsplockning, gäddfiske, surströmmingsdebut, sköna kvällar på torpet mitt ute i sköna ingenstans och fortkörning är bara ett handplock av allt vi hann med denna gången., (lite skillnad på vad man tar sig för som skadad/frisk)!


"., enjoying the lake"


".,elin och madde låter shotsen sätta ribban för kvällen..^^"


"., alltid redo!, här med wakeboarden i vattnet"


", speed III"


", skoja inte vad fint detta är..! Skörden av en runda i skogen"


"., just det., lyxmiddag a´la Norrland blev det också.. ;)"

Tågade hem gjorde jag och möttes av ett flyttkaos utan dess like. Samidigt som morsan och Roffe hade påbörjat operationLomma var det dags för mig att flytta hela lägenheten i lund hem till Arlöv för två veckors omstrukturering av mina saker innan det i slutet av månaden skulle bära av till Strömsholm för de påbörjande studierna i Örebro. Ny stad, ny skola, ny plats. Allt föll ut som ett hallon..!


"., en kräftskiva och lite "avskedsfest" hann vi med också..!"


", mitt hem i tre veckor., mitt i flyttkaoset"

En eftermiddag på Swedbank stadion i omklädningsrummen, ute på mattan och pressummen försämrade by the way inte heller månaden..


"Swedbank stadion, där det händer"

Ett magiskt augusti skulle sista dagen i månaden krönas med en derbyseger där Oopsan efter att än en gång ha kvalat in till ett storlopp skulle sätta övriga hästar i årskullen på plats! Men!, historien upprepade sig och än en gång galopperade hon bort en framskjuten placering.. tråkigt, men hur många hästägare får egentligen vara med om att ha hästar i derbyt två år i rad..?

September
September blev en månad av omställningar där det handlade om att acklimatisera sig till allt nytt., inte för att det var särskilt svårt med tanke på att jag faktiskt kände mig hemma redan från första början.., underlättades gjorde det också av ett jobb inom Sveriges tredje största fotbollsklubb, ÖSK, som ungdomsledare och huvudtränare för P99. grymt!

Oktober
Nervositetens månad..! Med 60 mil till Swedbank stadion följde jag den skånska guldkampen på liv och död genom att lägga åtskilliga mil bakom ratten för att besöka sportbarer i städerna runt omkring.., Västerås, Örebro, Eskilstuna.., you name it.! Tror inte det gick många dagar av månaden då olika scenarior för hur ligan skulle sluta målades upp likt en Da Vinci i huvudet..!

Oktober var också månaden då jag och Elin bestämde oss för att bo här tillsammans på allvar., till och börja med var det tänkt att jag skulle flytta in till Örebro när jag hittade en lägenhet., men!, detta känns magiskt <3


", vårt place"

Morsan och Roffe bestämde sig också för att driva ett par mil upp och hälsa på, varvid lite sightseeing i Örebro, sightseeing signerat strömsholmsguide Björklund, samt en skön höstdag kring strömsholmsslott fick bli höjdpunkterna för den helgen..


"Morsan och Roffe på besök framför Strömsholms slott"


"lost"

November
Blev det slut på huvudbryna, och efter att ha fastnat på tåget i västerås på väg hem mot Malmö och avgörande guldmatchen var det - kanske något oärligt - dags att spela ut mitt förhandlarkort. Med övertygande blick och tonläge fick det bli till att statuera vikten av att jag kom fram till skåne i tid för SJ:s personal, varvid egen taxiresa för 2000 spänn till arlanda, en natt på SAS Radisson med frukostbuffé, och direkt flygresa hem på morgonen vart vad jag blev bjuden på av vårt kära Statens Järnvägar. Detta på en biljett som ursprungligen kostade mig 600kr och omfattade en svettig brits på nattåget till Malmö..^^. gott!

Hem till Malmö kom jag alltså enklare - och betydligt fräschare - än väntat, varvid en förmiddag på lilla torg med tjeckisk öl och gott sällskap i form av Johnny och lilleman följdes av VIP med Hallberg i restaurang 1910 och beskådning av ett enkelt hemplockande av guldet till Malmö från de bästa platserna på hela stadion..! Kvällen var räddad, och guldfest blev det med segercigarr och black russian hos dolme för att sedan svänga vidare på världens kanske inte hetaste debaser..^^.


"., guldet kom hem till malmö igen!"


"., vilket bara var tvunget att firas med en segercigarr!"

Två veckor senare var det än en gång dags för skånebesök i Herrskogen då Dolme och Johnny hälsade på för en helg med vild utgång i Västerås följd av Whiskeymässa med provsmakning och FIFA-kväll i Örebro..! Helgen därpå skulle julen tas in vilket så gjordes med pepparkaksbak och lite adventspyntande signerat kreativ tjej och hungrig kille..^^!


"., adventsstaken"



"., naaaajs!"

December
Och en rivstart med ännu ett SM-guld! Denna gången handlade det om Student SM i inomhusfotboll i Göteborg där jag, mattan, holst, dolme, stiffe, hansson, roland och viken guidade av en icke kostym-prydd Disse tog hem guldet efter ett trevande gruppspel och ett dominernade slutspel! Gott!


"Guldmedaljen"

.. med humöret på topp och rätt mycket stolthet i ryggraden som svenska mästare närmade sig så slutet av året och därmed också jul och nyår.. Efter lite julfirande hemma med en för året hemmastannande tjej blev det flyg till Malmö för en veckas påhälsning och julfirande med föräldrarna och släkt, plus en hel del häng med grabbarna. En visit som snabbt konverterades till en flygresa hem och en biltur till sundsvall på samma dag för skoterturer, snöinvasion och nyårsfirande på södra berget i sundsvall..


".,jag, johan, elin och anton drog ut med skotrarna och mådde"



"., gott nytt år"

... 2010 var utan tvekan ett händelserikt år med mycket plus och lite minus. 2011 rivstartade - som ni såg i bloggen igår - med en heldags spamys med jaccuzi, kallpool och varmpool på ett utomhusdäck med öppen brasa och flera mils utsikt... uppskattas!

Låt 2011 bli ett lika händelsrikt och positivt år som 2010!


".. nu kör vi! Unexpectedturns.."

in the northern state into twentyeleven..

* From north to south och på mindre än 12 timmar tog ett flygplan, en buss, ett tåg och en silvergrå golf mig ifrån Malmö, staden där bilarna är fastfrusna i trottoarkanten, till sundsvall, staden där snön är så djup att diskussionerna kring en ny istid aldrig varit mer relevanta..^^!

** Till och börja med är det väl egentligen bara att avsluta veckan i Skåne som inleddes med en lilla julafton/grabbmiddag hemma hos forss där undertecknad, johnny och forss dukade upp sillen för att kunna inviga såväl julasnapsen som julaölen innan den fantastiskt goda huvudrätten skulle dukas fram. En egen komponerad fisk- och skaldjursgryta med lax, musslor, räkor och kräftstjärtar i en gräddig saffranssås.., kryddat med fiskfond, svart- och vitpeppar och massa salt.., OM det var gott :O!


",making preparations"



", bottnar med att fräsa lite lök och paprika i het olja".



"., det färdiga bordet"


... med kvällen fortlöpande började ytterligare grabbar trilla in med dissan i spetsen direkt från Örebro samt mattan och andreas som trillade in först på småtimmarna.. En dissan som för övrigt tröttnade lite tidigare än vi övriga stålmän varvid jag och johnny möttes av denna syn när vi kom tillbaks till lägenheten framåt fem..


"., trött kille sötade upp sig på schäslongen"


*** Efter en mysig julafton och ett par dagar av föräldrar som rått om en ordentligt gick alltså tåget (bildligt och bokstavligt talat) vidare mot Norrland och Sundsvall där den senaste veckan nästan idel kantats av vintersport!


"Hur man vet att man är i norrland? Varje trappuppgång har en egen skyffel och sopborste..^^"



"., julklapp fick vi ju också.. :D! Hemmagjorda tjocksockar och lovikavantar.., guld värt!"


.. eller vad sägs om att ett par längdskidor numera handlats in och invigts..? Målet är, ja men utan tvekan, att åka minst 5 km tre gånger i veckan under hela våren., manligt!

.. eller vad sägs om lite snöröj med hunden?


"., allt eller inget"



"., Gangsta"


.. eller vad sägs om en fyra timmar lång snöskotertur i djupsnön genom halva norrland tillsammans med elin, hennes farsa och hennes brorsa..? naajs! Snö, snö och snö blandat med förfrusna träd, träd och träd gav känslan av att vi aldrig skulle hitta hem igen.., och inte f*n minskade norrlandskänslan av färska nallespår från nån korkad björn som förmodligen missat det här med att käka mycket kottar och barr för att sova bort hela årstiden..^^! :O!



"., Johan kirrar kaffet"



"., hittade en sweet skoterbrud mitt ute i ingenstans..^^"



"., Anton njuter i sitt esse.."


**** Men just det! Nytt år också! 2010 får väl ändå - bortsett från en bruten hand på försäsongen och hästarnas otursamma år med bortgalopperade storloppsplaceringar och långa skador - gå till historien som det i särklass bästa året i min historia iallafall..! Världens tjej, en underbar resa, flytt, jobb som fotbollstränare, ett SM-guld för MFF, ett SM-guld för mig, ett liv som kretsar kring idrott, oändliga mil på resande fot.., ja, listan kan göras lång.

.. 2010 into 2011 skedde iallafall uppe på ett berg i en stad (ja jag vet, svårt och tänka sig för oss sydstatare..^^ ;) med god middag och dompa! .. gillas! Det enda som saknades egentligen var väl alla vännerna där hemma., men!, det tar vi igen! :D!


"., elin laddar upp med dompan".,



".,elin med kvällens värdar christer och carro står och spanar ut över fyrverkerierna som smäller nerifrån stan"



"., nya året skålas in.."



".. och pussas in <3".


***** Ett GOTT NYTT ÅR till alla människor!, årskrönika anno 2010 dyker snart upp här på bloggen. Håll koll!


" Life is supposed to take unexpectedturns"

RSS 2.0