in the southern state..

* Riktigt värdefull kväll igår med lite julfirande, efterrätt och bara precis så där bra känsla som jag får av att bo och umgås med min tjej. Och! En julklapp som var precis så där som en julklapp ska vara!, något mysigt att göra tillsammans vilket innebär att två snygga (ja men garanterat mellansveriges snyggaste^^) människor tar sig till södra berget i Sundsvall över nyår för och må riktigt grisigt gott med spa.. :D! gillas*!

** Men, hur trött jag än var igår kämpade jag in på småtimmarna mer och mer för att hålla gluggarna öppna, ja men bara precis för att undvika att behöva höra väckarklockan ringa ett par timmar senare.., en väckarklocka som skulle betyda att det var dags att flyga hem till skåne och malmö (som numera delvis blivit lomma) för och fira jul med släkten i ett par dagar. Inte för att det var fel att åka hem, absolut inte med tanke på hur kul det är och träffa alla här hemma igen.,, men!, hade nog bytat ut varenda prinskorv och sillabit på julbordet för att få ha med mig Elin till godisbordet efter kalle anka..^^. <3

*** Inseglad över ett förfruset skåne styrde jag och farsan (efter lite kramar) direkt ut till jägers för ett påkostat morotskalas när planet landat..


"., inga kamerablixtälskande killar, men vi kör på naturlig charm ändå..^^"


**** Med tre glada och mätta (nä, inte på långa vägar) hästar drog vi vidare till lomma och hem till morsan och roffe där det var dags att skippa upp i deras nya lägenhet. Grymt..! Mer najs går väl egentligen inte och bo med tanke på att havet och den legendariska beach som under många år format mina solbrännor ligger mindre än 100m från dörren..! Naajs!


"., Lommakanal, från beachen in mot stan. Känns det igen?"



"., morsan smyger utanför lägenheten på tredje våningen i det gröna (?) huset.."


***** Ikväll blir det lite middag och julöl med morsan, farsan och roffemannen. gillas!

.. ja just det.., Här i Skåne stannar jag tills på måndag innan jag flyger hem och mellanlandar ett par timmar innan jag och elin styr porschen mot ett nyår i Sundsvallet..! :D!

",. fast man träffar en människa varje dag, saknas hon varje dag., det är känsla."

Making christmas*

* Skriver kort idag, sorry.

** Eftersom julen tyvärr inte kommer firas tillsammans med mitt hallon i år firar vi lite egen jul ikväll., varvid jag tänkte överraska Elin med en (ja egentligen lite för avancerad för och vara mig) efterätt!

..enjoy.. !


".. lager 1; Passionsfrukt- och vitchokladpannacotta. Lager 2; Lime- och vitchokladpannacotta. Lager 3; Jordgubbsparfait. Toppat med chokladdoppade jordgubbar, riven lime och egna chokladstänger!"

.. vi får hoppas att den (och hennes julklapp för den delen :O!) gillas.. :D! <3

"Merry C"

*

Släpper huvudet helt och går på känsla...
...det är då det blir som bäst.


going north! Doing the "långsjön-twist"!

* Efter en sjukvecka hemma under täcket med datorn och football manager i knäet (jaa jag vet, galet nördigt, men fan vad kul det är!), och massvis med tid att smälta förra helgens bravader i dialekternas land, kröntes veckan med en biltur till norrland och Sundsvall för att hälsa på hemma hos Elins päron. Efter 40 mil, varav 25 av dem med ett sovande hallon bredvid mig, möttes vi av det jag sedan länge fasat för.., varning för isbjörnar.. :O!


"., nu är det allvar!"


** Efter viss rädsla och oändliga timmar av övertalning från Elin lämnade jag till slut bilen för att i rapidfart ta mig innanför husets trygga väggar..^^!

*** Lördag och skön sovmorgon då startade i lugnt och skönt tempo innan jag och anton klädde på oss mer kläder än jag förmodligen sammanlagt haft på mig under alla mina föregående 22 vintrar för att ge oss ut på skotern och härja..


"., stiliga grabbar :D"


.. så, iväg for vi i 100 km/h över sjön där i bakgrunden och därefter upp i bergen bakom på en smal guppig skoterled med träd, träd, snö och snö runt omkring oss. Skoja inte om att jag var på vakt efter att äntligen få se en sån där älg (eeelj) som jag numera börjar tro endast existerar i serieböcker.. ^^!


*** Dessvärre går en helg (heeelj) ganska fort och efter en lördagskväll med stört god mat och heroinliknande ostbågar (fråga stiffe) var det återigen dags att återvända hem. Men!, inte till vilket hem som helst, utan till ett hem där Elin snabbt skulle klä ut sig till den berömda Blyger för att glänsa på skolans lusseshow!., gillas!


**** Idag är det pluggdag för mig med förberedelser inför seminarie imorgon, gott att snart kunna bocka av även den punkten på "innan-jul"-listan!


"trivs!"

SM-GULD, SM-GULD, SM-GULD!

Då var det klart! GSIF- Frukost tog i helgen sin första stora titel som lag i Göteborg!

Svenska Mästare i Five-a-Side 2010!




Följande lag medverkade till bragden:
Mattias "Dolme" Holmgren, Ted "Teddan" Larsson, Richard "Holle" Holst, Mattias "Mattan" Malmberg, Richard "Roland/Karl Alfred/Tony Irwing" Nordas, Henrik "Wiken/Lunkan" Wiklund, Johan "Hansson" Hansson, Stefan "Stiffe" Nilsson och som tränare Christoffer "Dissan" Persson!


Fler bilder från matcher, segerfirande och prisceremonier följer så fort dessa publicerats!


(e)N(e)RJ!

* Återigen vardagar och en snabb retur till förra veckans långa dagar. Elin hoppar upp, jag frågar lite halvskrajt underifrån våra dubbla täcken om dagens temperatur, elin svarar. Det brukar väl heta "0, -3, -7", men idag var det.. jaa, -22, och ett gubbigt muttrande hördes från täcket innan jag vände mig om i fasa över att behöva stiga ut..^^!

.. iallafall, upp måste man, och som rutinerna (inget vackert ord det där egentligen..) ser ut för tillfället är det iväg till örebro tidigt på morgonen, skola, träna, plugga, fotbollsträna och sent hem igen. Långa dagar som tar slut alldeles för snabbt då återkomsten till kudden oftast inte brukar dröja allt för länge.

** Efter egen fotbollsträning i middags med klasslaget är det imorgon match mot universitetslaget där jag från min position som "mittfältsetta" i ett 2-1-1 system utan tvekan tänker dominera som uppvärmning inför helgens Student-SM!

.. ja just det, det är dags för SM igen! Skadat vad ett år går fort.., de flesta räknar år i nyår, men tror nästan att ett år för mig egentligen slutar den där första söndagen i december för att sedan börja igen måndagen därpå med full fokus på uppladdning och utveckling inför året därpå..! Gillas!


*** Väl hemma idag smetade jag dock äntligen (efter ett par veckors uppskjutande) ihop min variant av de berömda energibollarna som spridit sig likt en löpvind bland oss träningstöntar. Vi snackar inget margarin, inget socker och absolut inget pärlsocker., utan istället dadlar, aprikoser, pumpakärnor (45g protein på 100g.. :O!!), gojibär, tranbär, kakao och paranötter., självklart rolled in cocos!


"., en sån här som komplement till målen mellan matcherna i helgen kan väl inte annat än leda till SSM-guld..?"


**** Nu tänker iallafall jag, trött eller inte, studsa ner i sängen till mitt norrländska hallon som sedan halvtimmen tillbaka ligger och drar sömnigt djupa andetag med kinderna inburrade (, jepp, skånska) i kudden.


"Coming champion"

RSS 2.0