tidlös..!

* På jobb så här i slutet av november brukar inte va helt livat, idag kul dock, mycket folk, nästan fullbokat med konferanser och nattgäster, riktigt roligt att snacka runt med massa härliga PGA-nissar!

** Till helgen smäller det som sagt, mycket jag vill ha gjort i veckan så här innan SM, känns som en produktiv vecka, dock med mindre träning än vanligt för att spara kroppen, vi vet ju av erfaranhet att man sällan kommer hem från göteborg helt intakt! :D!

*** För övrigt, för att bli så där lite halvfjolligt filosofisk igen, nånsin tänkt på hur skumt det är med tid..? ibland när man ska gå och lägga sig känns det precis som att det var precis man lackade över att väckarklockan ringde, och ibland tittar på man klockan vart femte minut och är övertygad om att det gått minst en timme sen senast, och att klockan egentligen bara stannat.. Ibland tycker man en månad gått så s*tans snabbt, och oftast så här nu när det närmar sig nyår så känns det som att det var i förrgår man firade in detta året., nästan så läskigt att man, med lite ansträning kommer ihåg varenda grogg som slogs upp under just den kvällen, och ja under nyår till 2008, och 2007 också för den delen...

.. med risk för att låta naiv, för det finns ju faktiskt lång och kort tid, nutid, dåtid och framtid, bra tid och dålig tid, men rent allmänt borde man sluta hänga upp sig helt på tiden och bara köra.. sånt gillas..! =)!, lite att leva "in the moment", och är det då ett "moment" man trivs i, då är det bara och hoppas att man i det fallet snackar lång tid, nutid, framtid och bra tid!


"Rock 'n roll!"

lördagstanke-..

Det är helt sjukt vad vissa saker kan påverka en,


Nedräkning, 8 dagar..

* Om 8 dagar styr två bilar, förmodligen en röd och en gul, fyllda med nio nogrannt utvalda, talangfulla, småarga och spetsade killar, mot Göteborg för att efter två raka år precis utanför prispallen äntligen bärga hem SSM-Guldet till Skåne!

.. Laget som mönstras 2009 är något annorlunda från tidigare år, mycket spetskompetens och mycket hunger..!

.. Idag var det träning med boll på liten yta, två-mot-två, skiftar om att försvara och anfalla med "krav" om att bollen ska spelas ur varje situation., bortsett från två skadeskjutna nissar (dock två som inte kommer ingå i truppen i gbg), kändes det som att intentionerna fanns där.. sen att man casha in lite sidostålar med prickskytte efter liret är ju bara ett plus.. ;D!

** Efter en underbar måndag bestämde min bil sig för att pms:a, vilket blev till en tisdag utan träning, fast fylld av hästhoppning (faktiskt roligare än man tror), dressyr (varför utsätter någon sig för att bli dressyrryttare?) och pizza.. alltså inte helt illa!

*** Onsdag idag fick alltså fungera som en comeback, gympass imorse, 5km löpning i eftermiddes, och fotbollsträning ikväll.. aktiv kille! ..ibland..,!


"Remember when you  were fourteen and went to the welfare officer to have "the talk"?.., well, I listened, and now I know what the issue is.., just don´t think too much!"

+ på fredag, - på söndag.., Imorgon måndag =)!

* Kväll efter en skadat oproduktiv söndag, inte mycket som hänt, inte mycket som händer..

** Fredag var det utgångplanerat efter lite käk, lite vin, lite whiskey, och ja, vilken helg utan mycket explorer..? Men, helger brukar bli som livet ska va, spontant, lite oplanerat och snabba vändningar.., med andra ord, nån utgång blev det aldrig utan istället blev det skön hemmakväll/natt med musik, ös, singstar (illa vad det är hemskt att förlora.. :D!), och branta trappor! ...alltså, fredag gillas!

*** Lördag var det trötta människor, cupmatch och barnkalas.., var fantastiskt pepp inför matchen, tyckte vi lirade bättre fotboll än på länge mot tufft motstånd. Efter full tid var det 2-2 på resultattavlan, samt en del arga ögon då matchen urartade efter ett par halvfula tacklingar från båda lagen.., lite bråk, lite knuffar, ett par nävar och händer som flög genom luften, hetsk stämning alltså!, MEN, fotboll är kul.. :D! ., desto värre dock att vi åkte ur cupf*n på straffar...

*** nu alltså söndag med mycket energi i kroppen men brist på spontanitet i södra sverige.., då blir det träning för mig! =)!

.. med hopp om en grym måndag!


"Trust your instinct, 'cause your instinct sure as hell wont trust you"

magisk!

 

en torsdag som transport mot en fredag..

* Inte världens händelserikaste torsdag, har kanske lite och göra med att det varit jobb idag för hela slanten, speciellt eftersom man fick rycka in lite som röjningsarbetare idag då vindpustarna inatt (ja pustar, detta var ingen storm..) blåst ner massa takpannor och krossat dessa mot marken.., MEN!, klagar inte, alltid kul att göra nåt bortom det vanliga..! =)!

** Efter jobb stod det egentligen träning på schemat, men vilade från det idag med, imorgon tar vi tag i grejorna igen!

*** Nu räknar vi timmarna, imorgon är det fredag, och det om något gillas.. :D!


.. för övrigt är ju Mi Ridell världens skönaste människa,! Lätt min favoritkändis i Sverige!


" Smiling is a better workout than sulking"

Travupdate

* Ärten:
Har nu vilat i exakt en månad där han fått gå i hage, äta gräs och sparka mot andra mesiga valacker (ärten är en tuff valack!)!. Tog nya blodprov i måndags och fick svar igår, perfekt återställda blodvärden klingar som klockor i mina öron. Härnäst blir det alltså till att skritta igång honom lite, ett par pass i veckan, för att sedan trappa upp träningen och förmodligen satsa på nån silverdivisions lopp på V75 i slutet av januari/början av februari.. Blir spännande!

** Oops:
Har vi budat på efter att ha sett henne i snabbjobb på 1000-metersbana två gånger inom loppet av en vecka. Sänkte utgångsbudet med 20% så vi får se om det går igenom, ännu inget svar dock vilket väl tyder på att det övervägs av ägarna..! Spännande därmed! Blir det till att budet går igenom och vi får henne i ägo kommer vi starta stallpseudonymet "Stall ärten" och därefter träna Oops i ca 1,5 månader för att debutera henne kring nyår/i mitten av januari..

*** V65 idag:
Är ju bara helt stört.., 5 rätt efter 5 avdelningar och värdet på 8000. Däribland har man satt en 1-procentare på sex hästar i ena avdelningen.. Vad händer? Jo ett uppullat lopp gör att storfavoriten leder från start till mål, varav mitt spik slutar på platsen.. illa! Hade ju varit fint inför helgen.. :D!


..vi kämpar på.!

Glad, pack och gladpack!

* Sjuukt bra dag igår, upp i hyfsad tid för att tagga till innan det bar av till onefloordown för att sätta sig ner en stund och gå igenom layouten på tatueringen.., sjuukt skön människa som gaddade mig, Shelly, som också hade freehandat typsnittet till texten..

.. när det väl var dags att lägga sig i superpositionen med axlarna över huvudet (med mina axlar som är världens mest sårade), övergick adrenalinet i lite halv nervositet., men så fort nålen började picka mot sidan blev jag lugn, verkligen inte alls så farligt som man hade trott! 

                   
               "Don´t stay where you are if you can go where you want"

** Värre var det dock idag när läktejpen skulle av och helosanet skulle smörjas på.. DET var inte kärlek! Lite kärlek dock till gladpacket som ger en bättre hållning än någonsin förut, känns som man på lite gay-aktigt vis sitter med korsett dygnet runt.. ^^!, men det överlever vi!

*** För övrigt najs väder..


**** Ikväll vill jag göra nåt kul, nachostallrik på o´learys och kolla sverigematchen? Biljard på paradis? något! :D!


"Make it happen"

Nytattad!

Nytattad, uppdatering kommer med bilder, idag eller imorgon..!


Missad serievinst, men glad ändå!

* Helgen har gått och måndagen innebär en ny vecka, hopefully full of adventures. Fredagen slowstartade med en soffa och slutna ögon och en känsla av att någon klubbat en i huvudet, så trött var jag..,

.. men, helgen levde vidare och plötsligt var det lördag, en mycket bra lördag! måste bara träna på klunsarna lite i veckan, inte hallon att saxa mot en sten när det handlar om häxblandningar a´la lomma!

.. Söndag då, upp tidigt tidigt, FÖR tidigt, bil mot jobb och slit som tävlingsledare ute på banan, dvs x-antal timmar ute i sommarvärmen med så pass mycket kläder på sig att en travklädd elin eller en normal dolme ser fantastiskt slimmat ut^^! ;D! Har dock kommit fram till att jag har ett j*vligt bra jobb.., snacka in sig hos massa sköna människor med klockrena inställningar och dubbla sedelbuntar i bakfickan, och samtidigt sköta tävlande och se idrott är ju lätt kung! gillas..!

                               
            "Frusen människa med stora vantar.. rätt mys ändå"

** kväll igår var det ju också, och dags för seriefinal med Frukost. Näst sista matchen inför SM med laget och taggen var sjuk, nästan så skarp att det måste lyst svart ifrån ögonen på en. Och precis så började matchen också, efter 4 minuter ledde vi med 2-0 och vi styrde spelet som vi ville... men sen hände något..?! vi slutade lira boll, blev stingsliga och tappade till 3-3., alltså ingen serieseger och förmodligen inget avancemang till högre serie inför nästa säsong.., Illa..! Fotboll ut curling in?..? Nä..!

.. upptäckte föresten ett mönster igår efter matchen.. under de sju veckorna vi haft söndagsmatch nu har det festats på 4 fredagar och 3 lördagar... vilket har gett 4 vinster, 2 oavgjorda och 1 förlust.., ALLA poängtapp har skett då lördagen varit utekvällen.. slut på sprit?!

*** till sist, idag är sista dagen kroppen är bläckfri.., imorgon är det tatueraren som gäller., inte längre oskuld på det planet alltså.*!, tack johnny, du är älskad för att du hänger med mig för att hålla min hand och torka mina tårar. Kommer bli så najs!

.. nu, löpning!


"Every day, every hour, every minute.., but every second is just hard to manage"


Coopers och arlövsbor..

* Igår var det vaccinering som gällde, inte svinis dock utan nåt annat gift med sylvassa nålar, sucks.!

** iallafall, produktiv dag idag som uppvärmning inför ett coopers test nu vid tretiden.. för de som skolkade från idrotten på gymnasiet innebär ett coopers att springa så långt man bara kan på 12 minuter.  Sjuukt smärtsamt test, speciellt då man som jag är klart mer motiverad på långa än korta distanser!

.. men! kändes bra ändå! Hann ca: 3100 meter innan klockan pep, vilket innebär att man hamnar i kolumnen "Mycket bra"! kung!



   "Coopers, grymt - men illa smärtsamt - sätt att ta reda på vart man ligger i träningen"



*** lite tankar också bara..

...så skadat många av ens gamla tjejkompisar från högstadiet som skaffat ungar och bosatt sig i Arlöv.., där det värsta nästan är att de bosatt sig i arlöv av alla ställen.., måste varit brist på p-piller på vårdcentralen ett tag också.. men.! kul för dem om det nu verkligen är det de vill göra., helt seriöst, grattis på er =)!,  men ibland undrar man vad allt rast- och senautekvällar-snack om drömmar hit och dit och saker man bara måste göra i livet egentligen handlade om, var det bara ett sätt att ha något att säga för att inte verka off.., eller är det kanske jag som är off, lite efter, som fortfarande drömmer och strävar efter mycket..?.. näää, inte heller!

.. säger det igen, varje människa har makten att styra sitt liv dit de vill.!


"Nothing is invincible"

RSS 2.0