life showed in pictures..

* Nopp, det är ingen illusion!, blogg två dagar i rad har förmodligen inte hänt sen brasiliens stränder hägrade utanför fönstret..^^! Men!, här är beviset..!

** Blir ingen längre blogg idag efter en dag fylld av gym, motionscykling och föreläsningar! Slänger dock upp massa bilder från gårdagens första adventsmys i lägenheten., kärlek på gårdagen.., verkligen <3


".,Elin ordnar med en egendesignad adventsstake"



"., färdiga resultatet.., sjukt fint"



"., även laphroaigen måste få känna lite julkänsla... Denna bilden får dedikeras till Johnny och Dolme"



"., med pyntandet klart slängdes den för dagen nyköpta kaveln in.., Elin stod för hårdjobbet medans jag mest tjatade om att jag ville ha grisformade pepparkakor..^^, ja men vaddå? :D!"



"., mmmmmm"




"., med det färdiga resultatet tändes ljuset..."



".. och pepparkakorna dukades upp i vår nyköpta fina julburk"


*** Bara njut av bilderna och känn känslan.., text säger inte alltid allt..

"Christmas has never been more christmas"

no excuse..!

* Gaaalet vad längesen det var det bloggades här inne..^^. Eller ja., länge i bloggfrånvaro mått mätt, men visst känns det som igår gräsmattan var grön och planen stormades på Swedbank stadion..?

** Ryktet går att även skåne har fått smaka på det vida pudret! och vet ni vad?! HA! Säger som simple plan., "Welcome to my life"..! ;)!

.. visste ni föresten att det kan snöa inte bara 2, eller 3, eller 5 dagar i rad? nää, just nu är jag uppe i 10 (!)! yes, 10 dagar i rad av en insnöad bil på morgonens kant! spännande värre..., fortsätter detta blir det att transportera upp skrillorna från söderland och köpa in en bräda för diverse skill-övning i backarna.. :D!


"Hur sjukt är det inte när man behöver skrapa rutorna på INSIDAN (!!!) medans man kör? Kärlek jobbar febrilt medans jag driver.."


*** Bortsett från snö, kyla och nyförvärv i form av fårullssulinlägg till skorna upplevdes förra helgen tillsammans med Johnny och Dolme som bilade upp fredag till söndag. Fantastiskt kul och träffa grabbarna igen.., något som firades med en utgång á la Västerås tillsammans med tjejerna på fredagen, och en grabblördag vigd åt whiskey- & ölmässa följt av en intensiv, ja kanske tillochmed aggressiv, grabbkväll hos Roland med Tacos, FIFA och pilsner! Mucho gusto! Dolme briljerade med whiskeykunskaper och överstegsfintar, johnny malde ner motståndarna, och falun grät sorgetårar tillsammans med en förkrossad ålänning när skåne tog hem kampen! ... ;)!


"., uppladdat inför förfest"



"Damerna blev infösta till carro för förberedning av Strawberry Daquiris medans vi förberedde oss själva med ett par kalla"


.. whiskey- & ölmässan var det ja! Fantastisk tillställning i Örebro Conventum Arena där man vid inträdet fick ett ölglas som man kunde gå runt och testa olika sorters öl från alla världens hörn. Även whiskey från lite här och där provsmakades med en inte helt oväntad segrare i Laphroaig 18yr. Plus till japanska whiskeys dock!


"., Dolme och Johnny framför hundratals sorters öl, den ena mer mystisk än den andra.."

**** Ikväll har det varit en riktig mysdag! oj vad det gillas! Mer om det och bilder från kvällens julmys imorgon., ska verkligen, jo men faktiskt verkligen, försöka bli lite bättre med bloggen nu!


"Ta´t kallt"

Guldet kom hem, guldet kom hem, guldet kom hem till Malmö igen!

* jajaja, visst har det gått en hel vecka inklusive helg sen det begav sig., men likt ett guld aldrig blir gammalt, blir ett blogginlägg aldrig för sent..^^!


** Lördagkväll den 6 december exakt 18 timmar och 35 minuter före avspark., eller mer intressant exakt 14 timmar och 5 minuter innan gänget (som banger efter banger senare bestod av mig, johnny och lilleman) skulle slutas upp på lilla torget för ett handtal kalla pilsner i vintersolskenet på lilla torg boardade jag laddad av "ses snart"-pussar tåget från Västerås till Stockholm där ett nattåg skulle föra mig mot skånes stad!

.. men!, med min sedan länge bittra fiende i kollektivtrafiken fastnade jag på tåget i 3 skinande timmar pga yxrånare polisen jagade på spåren längre fram..^^.. ja för det händer ju varje dag.. :O!

.. iallafall, med måttlig styrka men massiv motivation på att komma hem i tid drog jag i stråna och lyckades (fråga mig inte hur) få en egen direkttaxi mellan västerås och arlanda (övriga 250 passagerare på tåget fick bussa via enköping och uppsala), en natt på SAS Radisson Sky City, och flygresa hem för.. jaa., zero, nada, nothing!.. gillas!



"SAS Radisson, Sky City"



*** Väl hemma dock var det på med matchtröja, solbrillor och halsduk och direkt march till lilla, inköp av segercigarr på stora, och taxi direkt till stadion. Ja., resten är väl historia? Malmö gjorde vad de skulle, HIF chokade, och guldet var än en gång hemma. <3


"Johnny och lilleman på moosehead"



"Rolle presenterar startelvan före match i 1910. Bordar med Patrik "Bjärred" Andersson och Sven Melander"



"., alltid redo"



"jaaa"



"., före guld.."


... kvällen då? Guldfirande och segercigarr på Debaser.


"., visst är det tillåtet".


**** Med ordningen återställd, alltså jag hemma, och guldet hemma flyter livet på med mycket fotboll, mycket idrottsfysiologi, och mycket gilla.


"Go deep"





RSS 2.0